Mollösunds Wärdshus

Mollösund en oas vid havet.

Mollösunds historia går tillbaka till 1300-talet.
Wärdshuset har servat bofasta och gäster sedan mitten av 1800-talet.

Restaurangen på Mollösunds Wärdshus ligger med en vacker vy över hamnen i samhällets centralaste del.

Hos oss finner ni en stark känsla till samhällets historia i inslag av så väl lokalers stil som i vårt utbud där omsorgen till de lokala leverantörerna prioriteras.
 
Hela året kan ni njuta av vyn från vår stora inglasade veranda eller den inre skafferimatsalen. På sommaren kan ni även avnjuta er middag eller dryck på vår stora uteservering som tar sig nästan hela vägen ner i gästhamnen.

Vi arbetar hårt för en god tillgänglighet, som enda året runt restaurang/ hotell i Mollösunds genuina men levande samhälle ser vi det som en viktig del.

Marinette och Mattias

Mollösunds Wärdshus drivs av oss, äkta makar, Marinette, servitris & Mattias, kock.

2005-2006 drev vi vår första egna verksamhet Knuts Brygga i Mollösund. 2007 bytte vi västkust mot ostkust där vi lyckades hinna med att driva finrestaurang, hotell, sommarkrog och lunchrestaurang.

Nu är vi tillbaka i Mollösund med den stora ambitionen att göra det vi älskar! Nämligen att jobba som stolt kock & servitris på anrika Mollesunds Wärdshus.

Vi är uppväxta i närområdet kring Orust på västkusten, men vägen till bra restauranger innebar att vi snabbt flyttade till större städer.

Tidigare har vi drivit Knuts Brygga i Mollösund (Västkusten), Två Möjligheter Kök & Vin (Västererviks bästa restaurang 2009/2010), Två Möjligheter´s Lounge bar och Två Möjligheters Lusthus, Herrgårdshotell Gyllene Hästen.

Vi har även verkat på restaurangerna; Operakällarens Bakficka, Fiskekrogen, Heaven 23, Wasa Allé, Björns Bar, Novotel Southampton mm.

Personuppgifter

Du som vid något tillfälle anger e-postadress eller andra kontaktuppgifter (tex. vid bokning) vid kontakt med oss, finns lagrad i vårt kundregister. Detta för att vi skall kunna ge dig nyhetsbrev och information om vad som händer på Mollösunds Wärdshus. Du kan när som helst ta kontakt med oss och be att få information om vad vi har för information om dig. Du kan också begära att all historisk data raderas. Om du har gjort en bokning hos oss med ankomstdatum framåt i tiden så måste vi behålla dem personliga uppgifterna om dig till dess att ni varit hos oss.

Vi hanterar aldrig några kreditkortsnummer hos oss, de hanteras alltid av banken oavsett om du betalar  på plats eller bokar via booking.com.

rosor-avdelare5